KPN EEN MKB Nederland

KPN EEN MKB Nederland

KPN EEN MKB is een bekende dienst voor het midden- en kleinbedrijf. Neem alleen al de mogelijkheid tot ‘Combineer & krijg meer’. Gebruikers kunnen internet, vast bellen en mobiel bellen combineren om te profiteren van vijf procent korting op de maandelijkse abonnementskosten en een gratis verdubbeling van de mobiele internet-, bel en sms-bundel. Bovenop het voordeel van een combinatie – minder gedoe, één pakket voor elke benodigdheid – regelt KPN alles, van installatie tot configuratie en beheer. Een kind kan de was doen.

KPN ÉÉN

Er zijn steeds meer manieren om te communiceren: via de vaste telefoon, in chats of op je mobiel. Daarnaast wordt online interactie ook steeds makkelijker, denk aan een videocall of tegelijkertijd online samenwerken. Om al deze mogelijkheden zo efficiënt mogelijk in te zetten heeft KPN een formule bedacht: KPN ÉÉN.

KPN ÉÉN in ’t kort

KPN ÉÉN is een oplossing voor de ICT-omgeving voor u als klant, waarin internet, vast bellen en mobiel bellen allemaal samen komen. Het is geschikt voor bedrijven van twee tot honderdvijftig medewerkers. Het is makkelijk schaalbaar en, door u  zelf, centraal te beheren. Alles tegen een vast maandelijks bedrag.

Vraag vandaag nog aan onze adviseurs wat KPN ÉÉN kan betekenen voor uw bedrijf.

Waarom Optifact
  • Direct aanpspreekpunt

  • Volledig projectmanagement

  • Geen wachtrijen

  • Heldere afspraken

  • TopPartner KPN

1 flexibel contract

Internet, vast bellen en mobiel in 1 flexibel contract. Stel zelf heel makkelijk uw zakelijk alles in 1-pakket samen.

1 vast bedrag

U betaalt 1 vast bedrag per maand voor de combinatie van producten. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

1 factuur

Elke maand krijgt u op 1 factuur alle diensten gespecificeerd. Dit maakt het voor u heel eenvoudig en overzichtelijk.

Wat onze klanten zeggen

Benieuwd?

    LIEVER TERUGGEBELD WORDEN?