Optifact Tele- en Datacommunicatie

Optifact Tele en Datacommunicatie is een onderdeel van Optifact Communicatie Service.
Optifact Tele- en Datacommunicatie verkoopt een scala aan diensten op tele- en datacommunicatiegebied aan het bedrijfsleven in (Noord) Nederland.
In de huidige tijd willen veel bedrijven zo flexibel mogelijk zijn in haar ict voorzieningen, maar ook voorspelbaar in haar uitgaven.

Optifact Tele- en Datacommunicatie biedt hiervoor in samenwerking met haar toeleveranciers oplossingen, rondom:

  • Flexibele ICT, betalen per werkplek per maand;
  • Flexibele telefonie, betalen voor uw vaste en/of mobiele telefonie voor een vast bedrag per maand;
  • Connectiviteit: internet en vpn oplossingen, zowel nationaal als internationaal
  • Internet of Things

Optifact Tele- en Datacommunicatie is o.a. gecertificeerd Top Partner van KPN, gecertificeerd Plus Partner van Ziggo en Gold Partner Solcon.

Optifact Tele- en Datacommunicatie bedient zowel het Mkb, als de groot zakelijke markt.

ZakelijkGlasvezel wint voor de derde keer op rij Award bij VodafoneZiggo

Voor de derde keer op rij is ZakelijkGlasvezel.nl in de prijzen gevallen bij Ziggo. In het EYE Filmmuseum in Amsterdam ontvingen wij de award voor meest innovatieve Ziggo Business Partner van directer Business Partner Sales van VodafoneZiggo Nederland Dennis Kleinloog. Dit gebeurde op woensdag 17 mei tijdens het jaarlijkse Vodafone Business Partner Event.

 

Optifact Communicatie Service is online actief onder onderstaande handelsnamen:

ZakelijkGlasvezel.nl is de grootste online leverancier van glasvezelverbindingen. Door onze onafhankelijke positie kunnen wij van verschillende aanbieders oplossingen aanbieden op het gebied van internet, evpn, ip vpn, one en private line

Connect MKB en Zakelijk Hosted Bellen: De volledige Internet- telefonie oplossing voor het MKB. Snelheden over de kabel tot 500 Mb/s download en tot 40 Mb/s upload. Inclusief 5 vaste IP-adressen.

Menu