Opwindende live sport. Mind-blowing concerten, entertainment en evenementen. Unieke ervaringen. Ze zijn de levensader van elke locatie. Met consumenten technologieën zoals HDTV en surround geluid heeft u daardoor op uw locatie een rijkere ervaring dan ooit tevoren.

Geef Fans meer waarde voor hun geld en breng ze terug naar de voorste rij met de slimme locatie oplossing van Telstra. Wij kunnen u helpen gebruik te maken van technologie om elk evenement niet te missen, in een wereld waarin digitale kansen toenemen.

Met slimme technieken kunnen aanbieders van content de opwinding vergroten bij het zien en aanwezig zijn van live evenementen. Middels deze technieken kunnen wij u helpen bij het verhogen van voedsel en merchandise verkoop, sponsoring en reclame-inkomsten.

Met slimme locatie software brengen wij connectiviteit, inhoud en digitale betrokkenheid in een schaalbare oplossing voor het creëren van meer betrokkenheid bij live evenementen. In combinatie met een snelle internetverbinding, plus levering van gebeurtenis-gerelateerde video-feeds, promoties, informatie over evenementen en meer, op hun mobiele apparaten of grote digitale displays.

Neem vandaag nog contact op met onze sales afdeling

[vc_btn title=”Contact” color=”green” i_align=”right” i_icon_fontawesome=”fa fa-chevron-right” link=”url:http%3A%2F%2Foptifact.nl%2Fcontact%2F||target:%20_blank|” add_icon=”true”]